JOSEFINE & ELINOR

hurrahurra

Kategori: Allmänt

grattis hjärtat på din namnsdag.

❤ / elinor

bilderna är från i somras

citat från min käre anders: ''men orka blogga''

Kategori: Allmänt

hej på er kära läsare! jag har precis ätit tacos, det var supergott och jag är ganska så mätt nu må jag säga. idag har jag haft praktik från 7-16.30 vilket var både segt och mycket roligt, det är kul när det händer saker men segt då det inte händer något.. det kanske säger sig självt?! ;)
imorgon är jag jätteledig vilket kommer bli jätteskönt! ikväll ska jag och anders kolla på ''bonde söker fru'' det är det mysigaste programmet förtillfället. just förtillfället kollar vi på ett program om sländor, hmm... ne men det är ju jätte intressant att veta hur en slända parar sig.
JAJA, ha en gööörbra kväll så hörs vi väl mer imorgon eller senare.

PUSS OCH KRAM / ELINOR

Jossipossi har tråkigt

Kategori: Allmänt

God kväll kära vänner!

Idag har vart en väldigt lugn dag, känner mig lite sjuk också så har bara varit inne i skolan en snabbis och gjorde lite prov!
Men shiiit vad det blåste idag inne i Skövde... Skövde haha, återigen, vem fa* skulle läsa dehär som inte bor i dessa trakter...

Iaf känner mig betydlig mkt bättre nu ikäll, ock är himla trött på att sitta inne och plugga så får bli en lugn pw sedan ladda inför sista avsnittet av bonde söker fru!
Ha en bra kväll vänner!
Puss Josefine

Lite bildbrist, men apropå kylan ock blåsten så passar lite sommaraktivitet in i novembermörkret!
Jag och lillebror tränar lite på Hökensås golfbana... (det skall börjas i tid)

tisdag

Kategori: Allmänt

heeeeeeey! allt bra? här är det toppenbra iallafall. jag sitter och kollar på "first daughter" på 4:an. och vet ni en kul grej? jag och heléne har bokat avicii i Globen den 2a mars, sjukt kul alltså. såg han i malmö för några månader sedan och det var fett, fatta då vad spelningen i globen kommer bli. gaaah! jaja, ha det fett! / elli

här är när jag såg avicii i Malmö.

gårdagens bilder

Kategori: Allmänt

här får ni se min och josefines kväll i några få bilder. jag hade superkul och jag tackar jossis och glädje för detta! :)

på dagen igår hängde jag i stallet. / elli

1 advent

Kategori: Allmänt

God kväll på er!

1 advent idag, innebär levande ljus ock massa mys!
Förövrigt så har helgen varit riktigt riktigt bra! Tackar bästa Ellllli för en knasig, oplanerad utgång igår!! Samma visa varje gång... Tänker att vi har allt planerat o fixat, men sen när vi väl ses så blir det lite snurrigt ;D men kul och bra blir det i slutändan iaf!

Bilder från gårdagen kommer nog lite senare av Elli, hon har ju liksom 4:an jag har ju bara 3:an... LMFAO!! kameran är ju en aning dåligare så med min mobil blev drt väldigt mörkt. Aja haha talk to you later!!

läggdags

Kategori: Allmänt

nu säger jag godnatt till alla fina läsare. hoppas att ni har en fin fredagskväll, jag ska upp till stallet imorgon så för mig blev det en tidig kväll, men det känns bra för jag är superduper trött. :)
vi hörs mer imorgon / e

här får ni se en bild på mig från en utgång för ett tagsen då jag lånade någons glasögon för ett ögonblick! haha, lärare ser jag ut som;)

blablabla

Kategori: Allmänt

okej jag är sjukt irriterad just nuuuue. jossis, du är underbar som står ut med mitt humör;) loveyou

det regnar på gatorna

Kategori: Allmänt

jahapp, godmorgon eller något, haha har varit vaken länge må jag säga! det blev en utgång igår med fem fina brudar vi var på husaren och dansade loss, jag hade riktigtriktigt roligt! sen gick jag hem i regnet och kröp ner hos min finafina anders, underbart! på tal om regn så verkar det hålla i sig, det är mindre än en månad kvar till julafton och det är typ 10 plusgrader. världen är knepig. naturen också. Nehepp nu ska jag kolla på film vi hörs senare. pussisokramis ellis

här får ni en bild på josefin o linn och en bild på josefin då hon har en otroligt snygg mössa som dock inte syns så jätte väl på bilden.

Långhelg på g!

Kategori: Allmänt

halååååå! : ) måste bara börja med at säga att det är så fruktansvärt roligt att blogga, verkligen. jag hade aldrig trott att det skulle vara så himla roligt!! =)
i varjefall, jag slutade min praktik vid 15, mycket skönt att sluta lite tidigare eftersom det är en långhelg på g, vilket betyder att jag ska jobba på ett annat ställe istället ;) haha..! men det är så skönt med pengar i handen om man säger så. jag tänker uppdatera lite senare om vad som händer ikväll då det är lite dimmigt i nuläget om vad som händer och sker. ni får ha det grymt så läng.
puss o kram, elinor


Gårdens "impulsköp"

Kategori: Allmänt

Juste, glömde visa er gårdagens köp.. Eftersom vi slutade redan vid 12 igår blev det lite häng på stan, sprang in en snabbis på BIKBOK där det blev en topp! sedan blev det kaffe på pims!

Nu blir det Lätt lunch i Skövde eftersom det känns som att jag nyss ätit frukost! Sedan fort iväg till jobbet!

Pussis Josefine

Torsdag 24/11

Kategori: Allmänt

Jävlar Ellipelli, du bloggar på som bara attan ser jag;D kuuuul!!

God morgon god morgon iaf, Vilken lyx, sovmorgon idag igen!
Känner som så att jag har inte mycket att dela med mig utav idag, men kan säga att det kommer bli en fasansfull lång dag iaf! Jobb ända inpå natten! Nu ska jag ta en promenad innan frukost sedan bege mig till Skövde!

Dagens outfit kommer upp senare :D nu får ni en bild från i somras ;D längtar otroligt mkt efter fina sommarkvällar!! Vintern är så dyster och kall!!

Ha en bra dag, Lovii Josefine

bonde

Kategori: Allmänt

hej igen kära bloggläsare, ni är riktigt många nu:) vore kul om ni kunde kommentera något då och då!;)

i vilket fall som helst så sitter jag just nu själv hemma hos min pojkvän, då han är och kollar fotboll på o'learys med sina kompisar, och kollar på mitt favvo-program Bonde söker fru! Det är spännande nu i slutspurten.. Imorgon blir det jobb 7-16.30 igen, skooj! :-)
Ha det grymt nu så hörs vi imorgon, kram och godnatt ellipelli

Jag tänkte att bilden har ju lite med programmet att göra;) eller...?

iphone inlägg

Kategori: Allmänt

hej på er =) jag har haft praktik hela dagen, superkul. nu ska jag laga mat sen får vi se vad kvällen har att erbjuda! hörs senare, pusselinor

God morgon

Kategori: Allmänt

Sovmorgon är aldrig fel, blir en kaffe med mammi innan skolan drar igång! Ha en bra dag!

Loviiii Josefine

trött

Kategori: Allmänt

nu ska jag sova, upp tidigt och börja jobba kl 7! gnight friends önskar elinor

fynd från ullared

Kategori: Allmänt

här kommer några av sakerna jag köpte på gekås i ullared, allt kan jag inte visa eftersom det finna julklappar med;)
sen så köpte jag även lite julklappspapper + tejp och snören och såklart varsin chokladkalender till mig och min käre pojkvän! :-)
nu får ni ha en fortsatt bra dag. pussiz elinör

god morgon :)

Kategori: Allmänt

godmorgon på er! jag vaknade för en timme sedan och har suttit och ätit frukost samt läst tidningen sedan dess. idag är jag ledig fram tills kl 15 då jag stämplar in för en kväll på min praktikplats.
jag har tänkt att visa lite vad jag köpte igår men jag gör det senare idag för nu ska jag städa lite..

här är iallafall en bild på en av mina nya kaffemuggar som jag köpte igår. kram elinor :-)

Loviii bebe

Kategori: Allmänt

hurrahurrahurra

Kategori: Allmänt

godmorgon:) nu är jag på väg till ullared men min käre vän ida, hennes mamma och hennes pappa som förövrigt fyller 50 hela år idag, grattis steffe ;) hörs senare. puss elli

Kylig november morgon

Kategori: Allmänt

Hallå hallå fans!! Allt väl?! Najs! Jo men med mig är det också fin fint! Nyss kommen till skolan, börjar om 50 min så ska passa på att jobba matte! Happ kan vi mer säga... dagens outfit, svarta jeans ock en elevråds tröja...ojj va jag så ful idag..aja, vem f** bryr sig liksom! Orka inte göra nått idag!
Förövrigt blir det en kortdag i skolan idag, träning, plugg! Plugg är jag värd efter helgens bravader!!
Kram Jossipossi

Bild från i somras tyckte jag passa in en kylig november morgon!

ovärt inlägg men kul ändå

Kategori: Allmänt

hej på er! :D jag sitter och kollar på tv:n och är superduper trött så jag ska INTE ut ikväll! tråkig jag känner mig ändå.. höhä! jossi hade haft det superbra på sin stora dag, det såg vi nog allihop=) hiih nu blire myspys med min fina! ha de gattt pussi elli

SPA

Kategori: Allmänt

Grattis grattis på mig själv! Hela 18 heta vintrar! Tackar djupt för de fina uppvaktningarna! Haft en heldag med världens bästa mamma på spa! Fick flera behandlingar, massage, badade ångbastu, bubblade, oljebad, god mat ock mycket annat! Tusen tack för detta!

Var dålig med kameran dock.. Men fick med ngr bilder iaf:)) Nuuuuuu blir det tååååårtaaaaa!
Fortsatt trevlig kväll på er!
KRAMIZ Josefine

trötttttt & 200 dagar till studenten

Kategori: Allmänt

praktik 7-16.30 på en söndag är lite segt måste jag erkänna. men imorgon ska jag till ullared med en kompis så det blir spännande och kul! hoppas på lite folk. ikväll har vi treor studentfest på bogrens för att det är 200 dagar till studenten imorgon men jag ska nog inte gå p g a ullareds resan imorgon ;) sen så är jag inte så jättesugen.. jaja, hörs senare! pussokram elli

18!!!!!!

Kategori: Allmänt

idag är det den 18 november 2011, det innebär att en utav ägarna till denna blogg fyller 18 år! äntligen, som vi har väntat och längtat. GRATTIS HJÄRTAT! :D hoppas att jossis får en underbar dag.
om vi övergår till mig så sitter jag på jobbet/praktiken och somnar snart. jag är så sjukt morgontrött.. ehhe;) pussis elli

brr

Kategori: Allmänt

beger mig mot jobbet. / elli

nyhetsmorgon

Kategori: Allmänt

godmorgon kära vänner. jag sitter hemma hos min pojkvän och kollar på nyhetsmorgon. som ni vet så har ju jag praktik nu så vid 15 så ska jag iväg till praktikplatsen för att jobba den första kvällen. ska bli mysigt. praktiken kommer nog bli superbra! :) hoppas att ni har en fin torsdagsförmiddag. pussokraaaaaaaaaam elinor

Bästa vän

Kategori: Allmänt

Avslutar denna onsdagskväll med bonde söker fru på tv4play, supermysigt program!
Och Elinor, innan du somnar så ska du veta att du är världens finaste och bästaste vän!;D Nassi nassi vänner!

Dagens köp

Kategori: Allmänt

bonde söker fru

Kategori: Allmänt

hemkommen från "farmorhänget" och har precis kollat på bonde söker fru. snart ska jag ta mig en liten smörgås och sedan krypa ner under täcket! hoppas att ni har en mysig onsdags-kväll i höstmörkret, eller ska vi säga vintermörkret? pussokram elinooooor :D

PREMIÄRINLÄGG

Kategori: Allmänt

Hallå fans, eller fans vetitusan om jag ska säga.. verkar ju inte som att vi har några besökare direkt, nepp det hade vi inte ne, 0 bra jobbat ELLI! Men men det ska det blir ändring på så får väl som sagt börja med ett stort felet för att jag varit dålig på att uppdatera... eller dålig och dålig, KASS rent ut sagt.. inte gjort en enda inlägg.. FY SKÄMS! så idag blir det premiär för Jossipossi. Vilket fantastiskt höst vi haft, höstjackan har används ändå in på halva november.. helt otroligt!! Nu däremot 16:e kom den riktiga kylan här till skövde och bet tag i våra kinder.. skövde haha vem fan skulle läsa denna blogg som inte är ifrån skövde!! Iaf, idag har jag då gått i skolan ända till 15 sedan blev det shopping och mat med läckra elinor! införskaffade oss var sin kuvertväska samt att jag även blev sugen på en parfym, så det blev det också! Nu blir det mys och ladda inför morgondagen då jag ska jobba med min lilla barngrupp, mer om det tar vi en annan dag! Kram Jossi

Stan

Kategori: Allmänt

Mätta magar från Spice n'Rice. Ikväll blir det farmor häng för ellis del.
puss j&e

ny vecka, nya tag.

Kategori: Allmänt

hallå. måndag och skola igen, jag går en vecka nu sen ska jag ut på praktik i fyra veckor, det ska bli jätteskönt! förövrigt så hade vi ett oförberett prov idag på morgonen som inte gick alls bra, men det är väl bara att sikta framåt och ta nya tag. josefine ska försöka fixa vår layout denna veckan och jag ska bara glida med ;) ni får ha det toppen, puss&kram! ELINOR

jaop

Kategori: Allmänt