JOSEFINE & ELINOR

HIPP HIPP HURRAAA

Kategori: Allmänt

Jag tänker börja med att gratulera min pojkvän på 25-års dagen!! Hihi ❤

Jag vaknade för ett tagsen och ska städa nu för Anders ska ha kalas sen så då måste det ju vara fint när alla kommer =) igår så var jag och Anders ute och käka middag, han fick det som en liten present, men han ska få en till present :)
Imorgon blir det jobb i stallet =)

Kramkram skumbanan/elinor

GE MIG FÖRSTA JUNI

Kategori: Allmänt

Bad update fråm min sida nu på några dagar, borde bättra mig!
Heloo, Elinor här. Hoppas att ni har det bra..? Jag är trött efter en skoldag, eller egentligen så har vi typ endast haft en lektion som varade från 14.30 - 15.30, så jag vet egentligen inte varför jag är trött idag... haha...
helgen var grymt bra och den började med fest hemma och slutade med fest hos en kompis i söndags då det var 75 dagar till studenten, där emellan så var jag och jossan ute och festade i lördags..... haha! jag körde bil fredag och söndag men i lördags så gick det vilt till, vi kom hem vid 04.30(!!) men kul var det =)
Det kommer ett nytt datum för den avicii-spelningen som blev inställt när jag och helene var i stockholm. 1 Juni ska han spela på söderstadion, sjukt nice. Då är det ju sommar också ;) Jag längtar nog ihjäl mig snart tror jag....
Hehe. Ikväll blir det träning och plugg... kill me.
He en bra eftermiddag. Kramar Elinor!
A V I C I I
L Ä N G T A R

Kategori: Allmänt

Supermys väder!!
Så himla skönt om man sitter lite lä intill husväggen(à) steker på riktigt ordentligt!! Efter fikar nu blir de massa plugg och senare en springrunda!!
Kramkram Jossipossi

Myssöndag

Kategori: Allmänt

Fika i solen ❤

PARTY

Kategori: Allmänt

Hej på er!
Jossan har landat här och nu sitter vi och myser med hemmagjorda drinkar.
Ikväll blir det dans..! Ha en underbar kväll. Kramar Jossis och Elli

F Ö R R

Kategori: Allmänt

God kväll på er fina läsare!
Jag sitter helt utslagen hemma i Anders soffa, jag har precis duschat, heeeheee, intressant va?!?!? Iallafall så tänkte jag berätta om min dag. Efter skolan idag så gick jag en sväng med mina fina klasskompisar Albin och Martin på stan, Martin inhandlade även en snygg tröja på MQ. Efter det så gick jag hem då Jossis kom hit på en kaffe, vi bestämde oss för att gå och sola. Sen skulle hon övningsköra så då fick jag vara själv. Tills nu ikväll då jag har hängt på gymmet tillsammans med min vän lollo, och innan gymmet så tog jag en härlig powerwalk i sooolen :D
Intressant dag va? ;) haha...
Jag måste säga att jag bara älskar porslinet som butiken FÖRR säljer. Det är så himla sött och fint. Massa olika motiv och tryck. Jag har faktiskt börjat få sånt porslin av min bror och hans sambo, vilket är jättekul. Jag har fyra muggar med blommigt tryck och två fina skålar i samma motiv.
Nehepp!! Nu ska jag kolla på KALLA FAKTA! :) GODNATT, sov sött!
Pussar och kramar, Elinor.

Sött va? =)

DAGENS

Kategori: Allmänt

Dagens; tröja-hm, jeans-hm, jacka-vero moda, klocka-ur o penn, sjal-thailand, armband-clarks, väska-lindex

OCH VI HAR SOOOL!!!!

Sofias änglar

Kategori: Allmänt

Hej hallå!
Jobbandet i stallet igår gick toppenbra, när jag hade gett alla hästarna mat på morgonen och kikade upp i taket så såg jag stallkatten sitta och vaka över sina stora vänner inne i stallet. Så himla sött!! vi hann även med en härlig tur i skogen igår, underbart.
Idag har det varit skola, mycket segt men annars skönt :)

Nu ska jag fortsätta kolla på Sofias änglar.
Ha en fin kväll, kram elinor!

Pluggg

Kategori: Allmänt

Pluggkväll. Ska fortsätta plugga gärnet, senare tänkte jag ta mig en springrunda, dusch å sedan återvända till böckerna! Ha en fin kväll;D
puss Jossi:)

Måndag

Kategori: Allmänt

Måndag och redo för en ny skolvecka ;D

Hard work work

Kategori: Allmänt

Hej bloggen :) Jag är hemma och grejar, ska snart hoppa in i duschen för att sedan dra mig mot anders för att spenera min kväll där. Jobbet idag gick perfaaaa, och jag hoppas på att det kommer gå lika bra att jobba imorgon då jag ska vara i stallet och härja hela dagen..

Förövrigt så håller jag på att fotografera lite smycken som jg har tröttnat på så ni får hålla utkik här på bloggen så kommer det att komma en bloppis!!

Jahappååpåpppp, ne nu skajag ta mig i kragen och hoppa in i duschen!! :-)

Ha en fin lördagskväll allihopa. Kramar Elinor





Två bilder på mig från April förra året

ÄR DET FREDAG? - JA!!

Kategori: Allmänt

HEJ BLOGGEN =)
Hur skönt som helst med fredaaaag, som jag längtat denna vecka. Jag har precis klippt håret på min karl, blev nöjd denna gången med ;) Han också tror jag.. Nu sitter jag och väntar på Helene som ska komma och hämta upp mig sen ska jag helene och alexandra laga mat och tjejmysa hemma hos mig ikväll =)
Min helg kommer att bestå av: JOBB.. Imorgon inom hemvården och på söndag ska jag till stallet och slita hela dagen sen på kvällen så kommer Ida och Ingela, min kusin och faster, hem till oss så ska vi planera student + student firande! :)
Ha en jättemysig helg hörrni. Pussar och Kramar och ta hand om er!
/ E L I N O R
En bild från i lördags hemma hos jessi då hon hade inflyttningsparty
En liten bild på moi

NATTETID, nästan...

Kategori: Allmänt

God kväll :) Jag har haft en toppendag som innehöll; studiebesök, prov, promenix men goa vänner i skogen och vattenfall. =)
nu ska jag sova, imorgon står skola och träning på schemat. kram och godnatt fina läsare. elli. bilder från dagen, nedan!

Skola

Kategori: Allmänt

Redo för en soooooolig dag med mina fake ray!!!

nu mår man

Kategori: Allmänt

Hej fina! Som jag skrev sist så drog jag och joss till gbg igår i jakt på fina vårkläder. och vad kom vi hem med? ingenting!!! eller jo, jag köpte en ring ;) men det vart iallafall en mysig promenad och en iste i solen på avenyn samt en chai och kladdkaka på espresso innan vårt tåg avgick. idag så har jag varit i tibro hela eftermiddagen. jag och två kompisar åkte hem till Heléne och pluggade och vi tog oss även en promenix i det fina vädret=)
nu mår man när våren är på väg!

Här kommer lite bilder från igår och idag! Kramar Elinor

Sunday

Kategori: Allmänt

God dag i vår-solen! :) Hoppas att allt är bra med er, jag mår toppen! Jag tänkte berätta om min helg.
I fredags var jag hemma och tog det illchill men mami, papi och ando! Igår var det inflyttningsferre för Olle som stod på schemat. Så vi samlades ett gäng Goa brudar och gick ut och dansade sedan på glädje och pitchers! det var en toppenlyckad kväll!!! :D
Tyvärr så tog jag inga bilder som blev bra så ni får nöja er med denna extremt sega text ;) imorgon är jag ledig från skolan vilket kommer vara så underbart skönt!
Nu ska jag dricka en kopp kaffe. Ha en fin kväll! Kramar Elinor

LÅNGHELG

Kategori: Allmänt

Är precis hemkommen från en fika och många goa skratt med härliga brudar.
Nu vankas långhelg. Hörs fina! Puss Elli

Torsdag

Kategori: Allmänt

God kväll, Vaknade till -2 och snö (för er som inte har läst de på Facebook).. Var inte lätt att kliva ur sängen... Vi kan iallafall glädja oss åt att det redan på lördag ska bli mycket bättre, plusgrader och sol!! Vååååår du är så välkommen!

Eftermiddagen har spenderats med bex vilket hela kvällen också kommer ägnas åt :) blir myskväll med film, naturgodis och lite hemmaspa ;)
Hörs imorgon, puss josss

BILDBOMB

Kategori: Allmänt

Tjoo! Hoppas att ni mår bra, jag mår toppenbra. Dagen började med ett mage, rumpa, lår - pass på feelgood. Efter det var det skola som gällde och efter skolan blev det tjejsnack och kaffemys med lollsan och clausén!! :)
nu ska jag vara en duktig "hemmafru" och vika tvätt samt laga mat åt min käre karl som jobbar över idag... :-)
Imorgon ska klassen och lärarna ut och käka samt gå på bio. Hur kul?! Haha, konstig med härlig klass ;)

Här nedan kommer det lite bilder från helgen. Bl.a. en hårbild från fredagen!

Ha en fortsatt fin kväll nu så hörs vi mer imorgon :) puss och kram elinor ❤❤❤

I'M BACK HOME

Kategori: Allmänt

Hej bloggen, Elinor här! Jag har saknat att skriva ;)
Det är söndag redan, vilket innebär att helgen lider mot sitt slut.. Som ni såg att käre jossis uppdaterade så blev Avicii inställt i fredags på grund av tidigare olycka på hans tidigare spelning. 10.000 människor stod i kön på väg in i Globen då det ropas ut i högtalarna att "arrangören har tillsammans med polisen ställt in kvällens spelning med Avicii"... 10.000 människor skrek/grät/buade när detta otroligt tråkiga meddelande hördes igenom högtalarna... Självklart så blev man ledsen och besviken, men samtidigt är jag riktigt glad att ingen dog när läktaren rasade ner under hans föreställning, många skadade sig, men som tur var så dog ingen i olyckan!!
Det kommer att komma ersättningsbiljetter och vill man eller kan man inte gå så kan man återköpa biljetterna så det är ju bra iaf =)
Förövrigt så var helgen i Stockholm helt underbar. Vi bodde på finaste hotellet asså! Vårt rum låg på 13:e våningen i Hammarby Sjöstad så vi såg ut över hela Stockholm, otroligt fint var det. Jag skall visa bilder men det hinner jag inte göra nu för nu ska jag hem till mamma och pappa :D
PUSS OCH KRAM, ha en fin söndag allihopa!

Greys morgon

Kategori: Allmänt

Börjar dagen med 2 avsnitt av greys anatomy! Solen skiner idag igen så blir en promenad sedan blir det köra in till Skövde för lite övningkörning.
Ha en bra dag så hörs vi sen, puss joss

Soooool

Kategori: Allmänt

Shiet, yoselys chef begav sig till Stockholm för att kolla aviciiii igår.. Men vad läser man på fb sent igårkväll, att allt blev inställt...så ledsen för deras skull!! Lyckad kväll på Sture fick dom nog iallafall;))?!?!!

Idag är det fortfarande soool, härligt! Min förmiddag kommer nu bestå av att träna och plugga, sista året.. Peppar peppar!!!
Ska sätta på en kopp kaffe så jag inte somnar vid böckerna..
hörs Jossss

Våren, du är välkommen till oss!!!!

Kategori: Allmänt

Hej bloggen!! Vi har soooool, idag igen! Så himla härligt =)
Idag var jag i skolan vid 9, då vi började vår första lektion sedan hade vi en till och efter skolan gick jag och Lisa ner till torget och solade vid bänkarna där. Det var så skönt och avslappnande att bara sitta där och prata skit och sola i vårsolen :)
Nu till gårdagen; VILKEN STUDENTFEST! Kön till bogrens var längre än när det är löne-helg, hela bogrens var proppat med folk och allt var så jäkla bra!!! Dock så gick jag hem vid 01 tiden, duktig som man är så vet man ju att det är en dag imorgon också ;) Haha... Nemen det var hittils den bästa studentfesten, lätt.
Juste!! Sa jag att jag köpte nya jeans och en blus igår? Ett par ljusblåa jeans och en knallrosa blus. Ska visa någon dag!! =)
Nu ska jag börja packa tills stockholm imorgon!! Ha det fint fina vänner <3 Stora kramar Elinor
Här är en gammal bild på helena och mig från sommaren 2010, haha jag är finnig o goooooooo ;)

Torsdag

Kategori: Allmänt

God morgon fina vänner!

Till skillnad ifrån alla andra 93:or så vaknade jag upp som en alertig nötkärna vid 6.... Igår var 100 dagar kvar till studenten, många gick helhjärtat in och körde all in!!! Jag var icke en utav dom.. Istället somna jag vid 19 å är superpigg idag;D
knasjossi å knasjeppi alltså!!

Förövrigt så sitter jag på bussen mot Tibro där jag ska ha praktik!
Ha en fin dag så ska jag blogga till lunch också så kika in här då;D
Kramiz jossipossi