JOSEFINE & ELINOR

FÖL

Kategori: Allmänt

i lördags när jag (elinor) kom till stallet så möttes jag av den här söta lilla saken!

BESLUTSÅNGEST

Kategori: Allmänt


utgång eller inte utgång? det är tio dagar till studenten. hmm.

VECKAN SOM GÅTT

Kategori: Allmänt

Hallå där! Jag tänkte berätta för er vad jag gjort den senaste veckan då jag inte har haf tid att uppdatera blogge sedan i söndags. ;) Låt oss börja;
Måndag: I måndags var jag i skolan och efter skolan så hängde jag med Heléne och pluggade lite med henne.
Tisdag: I tisdags hade jag naturkunskapsprov som gick superdåligt.... TYVÄRR. Efter skolan så gjorde jag ingenting. Eller jo, jag hängde med min man.
Onsdag: Onsdagen spenderades i solen. Jag var ledig eftersom jag skulle till tandläkaren så på förmiddagen så hängde jag i solen. Efter tandläkaren så gick jag och Josefine på stan en sväng, sen köpte vi med oss varsin glass upp till berget och myste lite där.
Torsdag: Det blev en spontanutgång i torsdags med några från klassen. Så himla roligt hade jag. Vi var på alla möjliga ställen i Skövde. Först på taket, sen på glädje, sen på taket i gen och avslutade kvällen gjorde vi på husaren. Som sagt, den roligaste utgången på länge! :)
Fredag: Bakisag. Haha nemen jag mådde faktiskt bra tillskillnad från några andra utan att nämna några namn ;) Efter skolan igår så åkte jag, louise och heléne till Sjötorpa i Skullan och hängde. Jag tog årets första dopp.. Helt underbart var det. Igår kväll så grillade jag och Anders och efter det så däckade båda två i soffan ;)
Lördag: Idag ska jag jobba kväll i hemvården. Jag börjar 15 och slutar 21.30. Sen är det bara att åka hem och nana för att imorgon bitta upp och hoppa och vidare mot stallet :)
Ha en underbar dag allihopa! Kramar Elinor
Mums, våran goda sallad vi gjorde igår till grillköttet.

SÖNDAGSÅNGEST

Kategori: Allmänt

God dag vänner!
Jag har haft en skön långhelg. I torsdags jobbade jag kväll, som ni redan vet, i fredags jobbade jag till 11.30 efter det lunchade jag och åt glass med jessica. Super mysigt hade vi.
I fredagskväll vart det after work med kusinen och brodern med respektive. det var också riktigt kul :)
Lördagskvällen spenderades med Anders familj och min mor och far med middag och vin!
Idag står plugg på schemat... Naturkunskapsprov i veckan :/ ...

SNART STUDENT I ALLAFALL!! :D

PUSS O KRAM ELINOR

(bild på mitt plugg samt på min bror och hans sambo från i fredags)

VECKAN SOM GÅTT

Kategori: Allmänt

Hejsan allihopa! Hoppas att allt är bra med er, med mig är det toppen! Det inväntas jobb 15-21.30 ikväll så jag har tagit/skall ta det lugnt tills dess.
Igår kom jag hem från göteborg efter en natt och två dagar där med klassen. I tisdags var vi på studiebesök på rättspsyk som ligger på hisingen, efter det på kvällen så blev det teater med klassen + lärarna sedan utgång med klassen. Igår var vi och hälsade på polisrytteriet. Det var underbart kul. Vilka fantastiska hästar alltså. En sån häst vill jag ha. :)
Förra helgen var jag och anders + hans kompisar ute och partade och i söndags så var vi på dop, så himla mysigt. Det var hans kompis son som döptes. :>
Ne nu ska jag allt ta och laga mig lite mat så jag orkar en kväll på jobbet. Ha det underbart denna långhelg allesammans.
Pussar och kramar från Elli



Bild på mig, Anders och Marcus från i lördags


Lördags....


Från dopet i söndags


Jag och min fina Heléne på bussen till gbg i tisdags

Här har vi min goa klass på väg ner till göteborg i tisdags


Lisa och Heléne, gbg


Jag, Louise och Alexandra, gbg


Förferre på vandrarhemmet, gbg


Jag och fina Louise


Lousie och Emelie på Berså, gbg

Polisrytteriet, gbg


Heléne ger pollarna gräs :)


Sista bilden, polishäst!




T R Ö T T

Kategori: Allmänt

Hallå där! Vad är det för väder vi har egentligen...? Sol-regn-blåst-sol-blåst-spöregn-mulet..? Hoppas det blir bättre innan studenten i alla fall.
Jag sitter på mitt rum hemma och hör hur de klappar händerna ifrån hallen, antagligen så gjorde Sverige mål i ishockeymatchen mot Ryssland som pågår just nu på tv 4.
Ikväll ska jag nana tidigt, imorgon ska jag upp till stallet och på söndag ska jag och min man på dop. Så mysigt ska det bli! :) Veckan som gått har bestått av skola, plugg och skola ;) En natt sov jag över hos min komis Helene som ni redan vet :)
Annars så har jag faktiskt inte så himla mycket att tillägga för tillfället. Jag ska försöka ta lite kort i helgen som jag kan lägga ut på bloggen nästa vecka!! :)
Ha nu en fin helg så hörs vi! Puss och Kram Elinor
Jag och min älskade Anders förra vintern/våren!

Godnatt

Kategori: Allmänt

Nu ligger jag i helenes soffa nerbäddad och färdig för natten. Filmen vi såg ikväll hette "The guardian" så himlanshimlans bra.. Den handlade om ytbärgare som jobbar på kustbevakningen. Så himla starkt jobb. Absolut en film att checka av på "att se" listan! :)

Godnatt allihopa! Kram Elinor

Bild på våra smoothies som vi gjorde idag :) mums!

Kära dagbok......

Kategori: Allmänt

Stackars er....
Jag vet att vi är superduper dåliga på att blogg just nu, jag antar att det är föööör mycket i skolan nu. Vi kan skylla på det i alla fall :)
Idag har jag städat hela min pojkväns lya så han kommer nog bli glad när han kommer hem från jobbet. Annars har jag varit i skolan och lyssnat på FN som var där och talade. Riktigt intressant faktiskt. De talade om problemen i syrien..
Nu ska jag alldeles strax iväg till Helene i Tibro och hänga där i natt. Vi ska plugga och mysa :-)
Ha det så fint så hörs vi snart igen. Kram kram Elinor
Bild på mig och Veronica


Bild från Volleyboll dagen ni vet? ;)

SOL

Kategori: Allmänt

God dag på er alla läsare. Hur mår ni? Jag mår sådär, vi var ju ute igår... Så jag mår som jag förtjänar om man säger så ;)
Kvällen började i alla fall med vin och altan häng hemma hos Jessicas mamma och pappa, efter det så drog vi till en killkompis, Hugo, i hentorp och där stannade vi tills taxin kom då vi drog till husaren!
Annars så ska jag idag bara plugga och chilla, jag har prov imorgon..!

Happhapp, ni får ha en fin dag i solen allihopa!! :) Kram Elinor